Johanes Qualitat, JHS Original Logo Design
Întrebări-Frecvente2023-04-26T14:38:04+03:00

Întrebări-Frecvente

#  CONTACT

# FORMULARE DE COMANDĂ

# JHS PRO

# BLATURI

# PAL MELAMINAT

# CONTACT

Care sunt locațiile Johanes Qualitat?2023-02-23T15:20:35+02:00

Locația Johanes Qualitat este pe Branului 53


1. BRANULUI

Cluj-Napoca, 400393 Str. Branului nr. 53

 


2. (NEC) FLOREȘTI

Serviciile JHS pot fi accesate și prin partenerul nostru New Evo Concept din Florești

Care este numarul de telefon Johanes Qualitat?2023-04-03T13:00:43+03:00

Clienții noștri pot intra in contact cu noi în mod direct, pe strada Strada Branului 53, Cluj-Napoca 400000 De asemenea, ne puteți contacta telefonic la unul din numerele de mai jos

Serviciile JHS pot fi accesate și prin partenerul nostru New Evo Concept din Florești.

Află mai multe detalii pe pagina de CONTACT

# FORMULARE DE COMANDĂ

Cum folosesc formularul de comandă pentru debitare/căntuire?2023-04-03T13:24:21+03:00

Formularul de comandă pentru debitare sau căntuire include o pagină dedicată unde
sunt expuse toate etapele de completare ale acestuia.
Click aici pentru a deschide PAGINA

Cum descarc formularul de comandă JHS PRO?2023-04-03T13:25:51+03:00

Formularul de comandă JHS PRO se poate descărca din meniul paginii apăsând pe butonul “CORPURI DE BUCĂTĂRIE” și apoi pe butonul “Formulare

# JHS PRO

Ce este JHS PRO2023-04-03T13:10:34+03:00

Johanes Qualitat oferă serviciul JHS PRO prin care clientul primește pe lângă materialele de calitate superioară și satisfacția lucrului făcut de el însuși.
Utilizând pachetul de servicii JHS PRO aveți control total asupra costurilor, reușind să vă calculați costurile în funcție de ceea ce vă doriți. Prețul mobilierului scade drastic datorită eliminării costului pentru asamblare și montaj. Acești bani care rămân în buzunarul clientului pot reprezenta economiile pentru renovări viitoare.
Acesta înglobează întreaga gamă de servicii oferite de compania noastră,

Află mai multe detalii pe pagina JHS-PRO aici

# DESPRE BLATURI DE LUCRU

Johanes Qualitat vinde blaturi de bucătărie și la jumătate de placă?2023-04-21T10:33:21+03:00

Da, din 18.04.2023, Johanes Qualitat vinde și blaturile de 600 mm la jumătate de placă, l = 2050 mm X 600 mm. (excepție: blaturile de laminat compact și blaturile Perfect Sense Top Mat, care se vor vinde mai departe la bucată întreagă de 4.1 ml).

# DESPRE PAL MELAMINAT

Ce înseamnă Pal Brut (simplu)?2023-04-03T13:16:57+03:00

PAL-ul simplu (brut) , sau placa aglomerată de lemn, este un material de construcție fabricat din fibre de lemn și amestecat cu adezivi. Aceasta este o placă ușoară și rezistentă, utilizată în general pentru a construi mobilier sau alte amenajări interioare.

Află mai multe despre pal aici!

Ce dimensiuni au plăcile de PAL?2023-04-26T14:37:17+03:00

Plăcile de pal pot avea o varietate de grosimi, cele mai comune fiind de 8 mm, 16 mm, 18 mm, 18,6 mm și 25 mm. Dimensiunile standard pentru o placă de PAL sunt de 2800 mm lungime și 2070 mm lățime.

Află mai multe despre pal aici!

Ce înseamnă Pal melaminat?2023-04-03T13:17:41+03:00

PAL-ul melaminat este un PAL simplu acoperit cu o suprafață din melamină, un material sintetic rezistent la zgârieturi și la temperaturi ridicate. Melamina este adesea aplicată sub formă de foi, care sunt presate pe PAL-ul simplu cu ajutorul căldurii și al presiunii pentru a crea o placă solidă și durabilă. Aceasta este o soluție populară și practică pentru a da o suprafață durabilă și estetică mobilierului și elementelor decorative.

Află mai multe despre pal aici!

Cum este fabricat pal-ul?2023-04-03T13:18:02+03:00

Fabricarea PAL-ului implică procesul de adunare a lemnului, tăierea și măcinarea acestuia în fibre fine, amestecarea cu adezivi și apoi presarea sub presiune și căldură. Procesul începe cu lemnul, care este tăiat și despicat în bucăți mici. Aceste bucăți sunt măcinate în fibre fine, apoi amestecate cu adezivi pentru a forma o pastă omogenă. Această pastă este apoi presată într-o placă plată sub presiune și temperaturi ridicate.

Află mai multe despre pal aici!

Cum se aplică melamina pe placa de PAL?2023-04-03T13:18:50+03:00

Melamina se aplică pe plăcile de pal prin presare. În acest proces, foile de hârtie (decorul) sunt plasate pe ambele părți ale plăcii de pal și apoi presate împreună la temperaturi ridicate. Acest proces face ca melamina să se lege de placa de pal și să devină permanentă.

Află mai multe despre pal aici!

Ce textură poate să aibă melamina?2023-04-03T13:20:39+03:00

Melamina poate avea o varietate de texturi, în funcție de cerințele și preferințele clienților. Producătorii de pal melaminat oferă o gamă largă de texturi care imită lemnul, piatra, marmura, iar altele care au un aspect mai modern și abstract. O parte din texturile pe care producătorul de pal melaminat EGGER le creează sunt următoarele:

  • ST2 – Robust, impresionant și foarte rezistent. Această textură de suprafață se utilizează cel mai bine cu culori uni și decoruri perlate.
  • ST9 – O senzație foarte naturală pentru culorile UNI și decorațiuni cu aspect de lemn. Această textură urmează tendința spre suprafețe mate.
  • ST10 – Pentru decoruri naturale, impresionante și rustice, potrivite pentru reproduceri de lemn masiv.
  • ST12 – Porii uniformi distribuiți neregulat și cu adâncimi diferite, conferă suprafeței un aspect natural. O textură ușoară oferă o atingere catifelată.
  • ST15 – O suprafață netedă, uniformă și ușor de curățat, cu un luciu redus. Acesta evidențiază calitatea reproducerii lemnului elegant și a materialelor.
  • ST16 – Aspect de tencuială sau de spatulă cu elemente adânci și aspre, netede și strălucitoare. Creează un efect industrial la reproduceri de beton, metal și piatră.
  • ST19 – Secțiuni tăiate combinate cu linii. Textura de lemn mat și lucios oferă decorului un aspect general interesant și, în același timp, natural.
  • ST22 – Textura sa tactilă cu zonele mate și lucioase oferă decorațiunilor de lemn liniare și vii o mai mare naturalitate și un aspect reflectorizant.
  • ST28 – Caracterul natural al stejarului, întărit de textura sincronizată cu texturile sferice ale stejarului Gladstone.
  • ST32 – O textură cu un aspect foarte căutat de lemn vechi. Aceasta a fost sincronizată cu imaginea decorului din stejarul Sherman. Daunele vizuale și marcajele din lemn sunt accentuate de textura porilor oferind acestui decor o senzatie tactila deosebită.
  • ST36 – Caracterul puternic periat, dar natural și mat, oferă celor mai diverse tipuri de lemn o senzație foarte autentică.
  • ST38 – Aspectul de lemn moale periat cu efect perlant de calitate superioară rezultă din elemente mate și lucioase. Culorile UNI în combinație cu această textură par a fi din lemn masiv vopsit sau lacuit.
  • TM28 – Feelwood – Oferă decorului său un aspect și o textură foarte naturală, precum și o proprietate antiamprentă.
  • TM37 – Feelwood – Structura sincronizată perfect cu decor-ul plăcilor lemnoase face ca acest decor să fie aproape insesizabil de lemnul real.

  • TM9/ST9 (Față/Verso) – TM9 – Finisajul mat al texturii este cald și catifelat la atingere, cu proprietăți anti amprentă și antibacteriene – În acest caz, placa de pal este cu TM9 pe partea din față (front) și ST9 în partea din spate. Această alegere face ca placa de pal să fie mai accesibilă ca și preț
  • PGPerfect Gloss (lucios) și PM – Perfect Matt (super mat).

Află mai multe despre pal aici!

Ce sunt canturile ABS aplicate pe plăcile de pal melaminat?2023-04-03T11:57:20+03:00

Cantul ABS este materialul din marginea mobilierului (cant-ul plăcilor de pal) folosit pentru a îmbunătăți aspectul și calitatea plăcilor de PAL sau a  MDF-ului. Este fabricat dintr-un polimer termoplastic numit acrilonitril butadien stiren (ABS), care este mai dur decât PVC-ul și este considerat un material ecologic. Acesta este utilizat în industria mobilei datorită calităților sale superioare și aspectului de înaltă calitate pe care îl oferă produselor finite.
Canturile ABS protejează marginile plăcilor de pal împotriva umidității și distrugerii sau uzurii.  Canturile ABS pot fi aplicate prin încălzirea marginilor plăcilor de pal alături de un adeziv special care prin diferite procese se lipește și se taie la grosimea potrivită.

Află mai multe despre pal aici!

Unde este utilizat pal-ul melaminat?2023-04-03T13:21:50+03:00

Datorită proprietăților sale, pal-ul melaminat este utilizat într-o gamă largă de aplicații. Acesta este folosit cel mai des în industria mobilei pentru a crea elemente de mobilier. Plăcile din PAL cu fața melaminată pot fi utilizate într-o multitudine de aplicații. O parte din acestea sunt:

  • Mobilierul pentru Bucătărie: Bucătăriile din PAL sunt foarte populare în producția mobilierului. Acestea, pe lângă faptul ca sunt foarte rezistente, pot fi asortate cu fronturile ușilor, culorile pereților și a blaturilor de lucru. Acestea sunt de asemenea realizate din PAL melaminat. deoarece pot fi proiectate pentru a imita blaturile de lucru din lemn real, piatră, sau alte suprafețe fără costuri și cu durabilitate și curățare sporite în comparație cu blaturile din materiale reale.
  • Dressing-uri, Dulapuri, Rafturi: Pal-ul melaminat este un material ideal de utilizat pentru construcția unui dressing, dulap de haine sau rafturi la un preț redus comparativ cu lemnul brut.
  • Birouri: Aveți nevoie de un birou cu o formă deosebită cu multe spații speciale pentru biblioteca și documentele dvs.? Pal-ul poate fi un material grozav pentru a găsi modelele și culorile dorite
  • Altele: Bineînțeles, pal-ul se poate utiliza și la crearea de riflaje, cuiere personalizate, pereți sau tavane decorative sau alte amenajări interioare similare.

Află mai multe despre pal aici!

Care sunt avantajele pal-ului melaminat?2023-04-03T13:22:56+03:00
  • Economisire de timp: Principalul avantaj al utilizării PAL-ului este că, după montare, foile din PAL melaminat nu necesită finisaje suplimentare, spre deosebire de lemn, cherestea și unele foi din MDF. În plus, deoarece melamina are o rezistență mai mare la pete decât lacul, timpul și prețul economisit fac din PAL o opțiune atractivă.
  • Durabil: Plăcile din PAL melaminat sunt rezistente la spargere și la zgârieturi, făcându-l mai durabil decât alte materiale și finisajul exterior din melamină fiind rezistent la apă.
  • Ieftin: Față de alte materiale similare, Pal-ul se dovedește a fi o opțiune profitabilă. Cu toate că nu are un miez foarte estetic, accesibilitatea sa largă îl face un material excelent pentru mobilierul realizat la comandă.

Află mai multe despre pal aici!

Care sunt dezavantajele pal-ului melaminat?2023-04-03T13:23:05+03:00

O parte din dezavantajele pentru pal melaminat sunt:

  • Rezistența la umiditate: miezul pal-ului melaminat nu este foarte rezistent la umiditate și poate să se umfle sau să se deformeze în cazul expunerii pentru o lungă durată la umezeală. Astfel, acesta nu este recomandat pentru utilizarea în încăperi cu umiditate ridicată, precum băile, beciurile, sau locurile cu umiditate foarte ridicată.
  • Deși pal-ul melaminat este un material durabil, acesta poate să se zgârie la impact direct cu metale ascuțite sau să se ciobească în urma loviturilor puternice.
  • Mediu: Producția de pal melaminat implică utilizarea unor resurse naturale și a energiei, precum și emisia de dioxid de carbon. Deși unele companii precum EGGER au implementat practici mai ecologice în procesul de producție, palul melaminat nu este considerat un material 100% eco-friendly în mod general.

Află mai multe despre pal aici!