CNC

CONSULTANȚĂ

PROIECTARE 3D

DEBITARE

CĂNTUIRE

CNC

TRANSPORT

INFORMAȚII SERVICII

Servicii CNC Mobila Johanes Qualitat Cluj

• CNC-ul HOMAG Drillteq H-600

Mașinile cu comandă numerică (CNC) sunt dispozitive controlate automat de un computer, capabile să realizeze o serie de operații cu o acuratețe excepțională.

În cadrul acestei etape, utilajul principal pe care îl folosim este Drillteq H-600 de la HOMAG

Pe lângă flexibilitate și calitate excepțională, CNC-ul are o mobilitate de până la 130 m pe minut, flexibilitate deosebită și posibilitatea de a prelucra simultan două plăci. Acesta prelucrează cu ușurință piese de până la 2.500 x 1.000mm având o cursă de mișcare pe axele X , Y și Z de 138 – 80 – 50.

• CNC-ul HOMAG Drillteq V-200

Un alt utilaj performant pe care îl folosim este mașina CNC Homag Drillteq V-200. Este unul dintre cele mai performante CNC-uri verticale care există pe piață. Drillteq V-200 este dotat cu 13 arbori verticali de foraj de mare viteză și include un sistem de găurire cu schimbare rapidă. Prelucrează piese cu lungime de până la 2 metri, o lățime de maxim 85 de cm și grosimea de 6 cm.

Datorită fiabilității, tehnologia este dedicată producției de mobilier de mici și mari dimensiuni. Sistemul de operare instalat este power Touch, o tehnologie inovativă care optimizează la cote maxime producția de mobilă. Gradul de precizie în poziționarea pieselor care urmează să fie prelucrate este de 0,3 mm la preluarea pieselor și 0,00 mm la introducerea lor în procesare. Aceste date garantează o precizie maximă de prelucrare. Erorile de prelucrare sunt aproape inexistente. Drillteq V-200 este asigurat cu o funcție specială de verificare prin care operatorul este asigurat că fiecare burghiu și-a forat complet cotele de prelucrare.

Pentru mai multe informații sau ajutor contactează-ne!