DESCARCĂ 
FORMULARUL

FORMULAR COMANDĂ

• INSTRUCȚIUNI PENTRU UTILIZAREA FORMULARULUI DE COMANDĂ

1 DESCĂRCAREA FORMULARULUI

Formularul de comandă se poate descărca direct din site-ul JHS apăsând pe butonul din partea stângă sus numit “FORMULAR” și apoi pe butonul “DESCARCĂ FORMULARUL”

-Se alege locația unde se dorește a fi salvat fișierul, după care se poate deschide.*

*Această locație se va folosi și atunci când veți trimite înapoi formularul completat către una din adresele JHS. Vezi “CUM SE TRIMITE FORMULARUL”

Formular Comanda Deschidere Formular

2 DEBLOCARE FORMULAR

Programul Microsoft Excel deschide fișierele în modul de vizualizare. Pentru a reuși să editați formularul este nevoie să îl deblocați apăsând pe butonul „Enable Editing”

  • 2 Deblocare Formular JHS

3 RUBRICA INFORMAȚII CLIENT

În partea de sus a formularului se completează informațiile persoanei juridice, după cum urmează;
– În câmpul „Data” se va nota ziua, luna și anul în care a fost completat formularul.
– În câmpul „Denumirea firmei” se va trece numele persoanei juridice care plasează comanda.
– În câmpul „Adresa Firmei” se va trece, după caz, adresa sediului social sau a punctului de lucru.
– În câmpul „Persoana de contact” se va adăuga numele persoanei cu care vom ține legătura pentru diferitele detalii ale proiectului și evoluției acestuia.
– Datele de contact ale acesteia se vor introduce în câmpul „Telefon”, respectiv „Email” ș.m.d.

Screenshot 2024 03 10 075409

4 ALEGEREA MATERIALELOR

Alegerea materialelor se realizează din apăsând pe una din celulele coloanei Material, unde se va deschide un dropdown pentru a selecta decorul dorit. Alternativ, se poate căuta materialul dorit in paginile atașate formularului  selectând materialul dorit și apăsând pe CTRL+C  din paginile cu materiale (Copiază tot din celula). Odată copiat, se poate lipi în celula dorită din coloana Material a formularului folosind comanda rapidă CTRL+V (lipește tot ce este copiat).

Screenshot 2024 03 10 075933

5 PRELUCRAREA PLĂCILOR

În funcție de decorul ales UNI sau lemn (UNI reprezintă plăcile fără textură și cu o culoare uniformă) se va ține cont de direcția fibrei “Y” (yes) sau nu „N” (No) .În cazul în care modelul de material este fibros, orientarea fibrei va fi întotdeauna pe prima dimensiune a plăcii. Dacă produsul ales este un material fibros se folosește “Y”, în cazul în care produsul ales este un material UNI se notează „N”. -În cazurile speciale în care se dorește ca fibra să fie pe orizontală, se inversează dimensiunile plăcii. -Pentru comenzi speciale precum decorurile ”Fantezie” vă rugăm să ne contactați

5 Orienarea Fibrei

6 COLOANA CORP / SUPLIMENT

În coloana „Corp” se va introduce numărul subansamblului din care face parte placa. În cazul în care există particularități precum cant de diferite grosimi, culori, dublaje plăci atunci coloana „Corp” se notează cu textul „ATENȚIE” „RETĂIERE” sau „DUBLAJ” respectiv în cazul RETAIERILOR, la coloana „SUPLIMENT” se notează cota de RETĂIERE a plăcilor sau CNC.

6 Coloana Corp JHS

7 CUM SE TRIMITE FORMULARUL

Pentru a ne trimite formularul trebuie să aveți o adresă electronică personală (un cont de gmail, yahoo sau alte platforme similare. Se va intra în contul dvs. după care se va creea un email nou, în care se va adouga fisierul excel completat ca și atașament.

L-V 8:00 – 16:30