FORMULAR COMANDĂ

DESCĂRCAREA FORMULARULUI

DEBLOCARE FORMULAR

RUBRICA INFORMAȚII CLIENT

ALEGEREA MATERIALELOR

PRELUCRARE PLĂCI / DECOR

COLOANA CORP / SUPLIMENT

CUM SE TRIMITE FORMULARUL

ATENȚIE LA VERSIUNEA
FORMULARULUI!

ULTIMA VERSIUNE ESTE: V-15

Pentru informații legate de serviciile individuale:

Serviciile JHS pot fi accesate și prin partenerul nostru New Evo Concept din Florești.

• INSTRUCȚIUNI PENTRU UTILIZAREA FORMULARULUI DE COMANDĂ

Toate cotele formularului se calculează în milimetri (mm) -În formular se va respecta coloana cu numărul de ordine 1,2,3… (Nr.). Se va folosi din listă PAL/MDF sau ABS, coloana “COD” -Acest tutorial este specific pentru Microsoft Excel Alte programe similare pot avea mici diferențe

• DESCĂRCAREA FORMULARULUI

Formularul de comandă se poate descărca direct din site-ul JHS apăsând pe butonul din partea stângă sus numit “FORMULAR” și apoi pe butonul “Formular servicii”

-Se alege locația unde se dorește a fi salvat fișierul, după care se poate deschide.*

*Această locație se va folosi și atunci când veți trimite înapoi formularul completat către una din adresele JHS. Vezi “CUM SE TRIMITE FORMULARUL”

  • Johanes Qualitat Cum Descarc Formularul De Servicii V323

• DEBLOCARE FORMULAR

Programul Microsoft Excel de obicei deschide fișierele în modul de vizualizare. Pentru a reuși să editați formularul este nevoie să îl deblocați apăsând pe butonul „Enable Editing” totodată, pentru că am folosit un motor de căutare în formular, este necesar să activați conținutul apăsând pe butonul „enable content”.

  • 2 Deblocare Formular JHS
  • 2 Deblocare Formular 2 JHS

• RUBRICA INFORMAȚII CLIENT

În partea de sus a formularului se completează informațiile persoanei juridice, după cum urmează; În câmpul „Data” se va nota ziua, luna și anul în care a fost completat formularul. În câmpul „Denumirea firmei” se va trece numele persoanei juridice care plasează comanda. În câmpul „Adresa Firmei” se va trece, după caz, adresa sediului social sau a punctului de lucru. În câmpul „Persoana de contact se va adăuga numele persoanei cu care vom ține legătura pentru diferitele detalii ale proiectului și evoluției acestuia. Datele de contact ale acesteia se vor introduce în câmpul „Telefon”, respectiv „Email” ș.c.l.

3 Informatii Client JHS

• ALEGEREA MATERIALELOR

Alegerea materialelor se realizează din secțiunea „ PAL/MDF”. Pentru identificare facilă, nu ezitați să utilizați celulele de căutare rapidă. – Pentru a copia codul unui material vom selecta celula dorită prin dublu click și folosim comanda CTRL + A (selectează tot din celulă) și CTRL+C (Copiază tot din celula). Odată copiat, se poate lipi în celula dorită folosind comanda rapidă CTRL+V (lipește tot ce este copiat). Comanda CTRL+V se poate folosi de câte ori este necesar să lipiți ultima celulă copiată. Lungimea, Lățimea și Numărul de bucăți se completează după necesitate.

  • 4 Sectiunea Pal MDF JHS
  • 4 Sectiunea Pal MDF Cautare JHS
  • 4 Sectiunea Pal MDF Copierea Cod JHS
  • 4 Sectiunea Pal MDF Lipire Cod JHS
  • 4 Sectiunea Pal MDF Anuleaza cod JHS

• PRELUCRAREA PLĂCILOR

În funcție de decorul ales UNI sau lemn (UNI reprezintă plăcile fără textură și cu o culoare uniformă) se va ține cont de direcția fibrei “Y” (yes) sau nu „N” (No) .În cazul în care modelul de material este fibros, orientarea fibrei va fi întotdeauna pe prima dimensiune a plăcii. Dacă produsul ales este un material fibros se folosește “Y”, în cazul în care produsul ales este un material UNI se notează „N”. -În cazurile speciale în care se dorește ca fibra să fie pe orizontală, se inversează dimensiunile plăcii. -Pentru comenzi speciale precum decorurile ”Fantezie” vă rugăm să ne contactați

5 Orienarea Fibrei

• COLOANA CORP / SUPLIMENT

În coloana „Corp” se va introduce numărul subansamblului din care face parte placa. În cazul în care există particularități precum cant de diferite grosimi, culori, dublaje plăci atunci coloana „Corp” se notează cu textul „ATENȚIE” „RETĂIERE” sau „DUBLAJ” respectiv în cazul RETAIERILOR, la coloana „SUPLIMENT” se notează cota de RETĂIERE a plăcilor sau CNC.

6 Coloana Corp JHS

• CUM SE TRIMITE FORMULARUL

Pentru a ne trimite formularul trebuie să aveți o adresă electronică personală (un cont de gmail, yahoo sau alte platforme similare.

Dacă nu știți unde să trimiteti formularul după completarea acestua, vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe WhatsApp.

Serviciile JHS pot fi accesate și prin partenerul nostru New Evo Concept din Florești.

L-V 8:00 – 16:30