Despre Noi

DESPRE NOI

VIZIUNEA NOASTRĂ

MATERIALE ȘI ACCESORII

ECHIPA JHS

TEHNOLOGIE / SOFTURI

PARTENERI

Johanes Qualitat JHS PRO Proiectare Mobila Cluj

• CALITATE ȘI SERIOZITATE

Johanes Qualitat este o companie care activează în Cluj începând din anul 2006.

Încă din 2006 vă oferim servicii premium de prelucrare a materialelor lemnoase, fiind recunoscuți pentru promptitudine și standardele înalte ale serviciilor noastre. Astfel, cele mai noi informații și tehnologii în materie de consultanță, proiectare și servicii vor fi transpuse în proiectele clienților noștri, concretizând valorile fundamentale după care ne ghidăm: calitate și seriozitate!

Folosind serviciile Johanes Qualitat vă punem la dispoziție mobilă la comandă pentru orice fel de spațiu.
Mobilă pentru casă:
– Mobilă pentru bucătărie.
– Mobilă pentru dormitoare

– Mobilă pentru living

– Mobilă pentru baie, hol sau alte anexe.

Mobilă pentru afacerea ta:

– Mobilier pentru arhitecți, designeri sau proiectanți

– Camere de hotel sau spații comerciale.

– Biblioteci sau birouri

– Spații sanitare etc.

Johanes Qualitat oferă serviciul JHS PRO prin care clientul primește pe lângă materialele de calitate superioară și satisfacția lucrului făcut de el însuși.
Utilizând pachetul de servicii JHS PRO aveți control total asupra costurilor, reușind să vă calculați costurile în funcție de ceea ce vă doriți. Timpul de execuție scade datorită automatizărilor.

• VIZIUNEA NOASTRĂ

Cu peste 30 de angajați conectați la cele mai noi tendințe din industria mobilei. Nivelul profesional și experiența proiectanților Johanes Qualitat, precum și modul în care răspundem solicitărilor venite din partea clienților reprezintă cartea noastră de vizită. Utilajele achiziționate de Johanes Qualitat pentru debitarea, căntuire, sau CNC vă asigură o calitate de top, pe piața din Cluj-Napoca, și din România. În spatele afacerii Johanes Qualitat există o echipă de specialiști care au o experiență neîntreruptă în cadrul fabricii noastre.

• CU CE MATERIALE ȘI ACCESORII LUCRĂM

Cel mai importanți furnizor de materiale cu care Johanes Qualitat colaborează este compania Wooden Technic din Cluj-Napoca. Societatea are în spate o tradiție de aproape 30 de ani pe piața românească a materialelor și accesoriilor.

Datorită contractelor ferme încheiate cu WTP, vă putem pune la dispoziție 165 decoruri de PAL melaminat, peste 30 decoruri de MDF EGGER și MDF AGT, Blaturi de bucătărie de la EGGER, de 600 mm lățime ( 60 decoruri ), 10 decoruri de 650 mm lățime (care se folosesc de obicei unde există mașină de spălat vase) și 920 mm lățime pentru mese, precum și blaturi din laminat compact. Totodată, vă oferim panouri spate care înlocuiesc faianța din spatele blatului de bucătărie și se potrivește perfect cu decorul acestora. Accesorii pentru mobilier de la HETTICH (balamale, sertare, glisiere, sisteme uși glisante etc). Accesorii GTV (balamale, sertare, glisiere, sisteme uși glisante etc), mânere și cuiere de la GAMET, Accesorii REHAU (Plinte antistrop).

Probabil ați intrat în contact cu produsele Hettich în fiecare zi. Fără să vă dați seama. Deoarece odată ce accesoriile noastre sunt montate în mobilier, de multe ori nu le mai puteți vedea – dar le simțiți. Produsele Hettich realizează mișcarea, funcționalitatea mobilierului, ori de câte ori deschideți o ușă a dulapului, scoateți un sertar sau mutați elementele de mobilier în orice alt mod, Hettich este adesea în spatele acestei mișcări. Accesoriile de la compania noastră asigură o funcționare confortabilă și sigură pentru milioane de piese de mobilier, în birouri, clinici, hoteluri sau în magazine. Și bineînțeles la tine acasă… Secretul din spatele succesului nostru sunt cele patru valori centrale ale mărcii Hettich: conștientizarea calității, bucuria inovației, dialogul constant cu clienții noștri și fiabilitatea. Personalul nostru gândește și acționează în fiecare zi pe baza acestor valori.

Istoria Hettich

“Hettich a fost fondată în 1888 și este astăzi unul dintre cei mai mari și mai de succes producători de accesorii pentru mobilă din lume. Peste 6.700 de angajați din aproape 80 de țări lucrează împreună pentru un singur obiectiv: dezvoltarea unei tehnologii inteligente pentru mobilier. Cu aceasta, îi entuziasmăm pe oamenii de pe tot globul. Suntem un partener valoros pentru producătorii și distribuitorii din industria mobilei. În ciuda dimensiunii noastre internaționale, Hettich a rămas o afacere de familie. Independentă față de investitori, avem mână liberă în modelarea viitorului nostru, cu accent pe elementul uman și durabilitate.”

• ECHIPA JOHANES QUALITAT

În cei 18 ani de experiență Johanes Qualitat a reușit să formeze o echipă compactă din care fac parte 30 de angajați. Vârsta lor este cuprinsă între 20 și 50 de ani, lucru care ne permite să punem în practică idei inovatoare și concepte tradiționale. Cel mai tânăr membru al Johanes Qualitat studiază mecatronica în cadrul Universității Tehnice din Cluj Napoca. Este dotat cu o viziune de excepție atunci când sunt puse în discuție conceptele de ultimă generație ale industriei de mobilă. La polul opus, echipa Johanes Qualitat se mândrește cu unul dintre cei mai pricepuți tâmplari. Este unul dintre ”pilonii” de bază ai echipei Johanes Qualitat cu o experiență de 18 ani în meseriile de tâmplar, operator CNC și proiectant.

• CONECTAȚI LA CELE MAI NOI TENDINȚE DIN INDUSTRIE

Toți angajații Johanes Qualitat au în CV-urile lor cursuri sau specializări din cadrul meseriilor dedicate producției de mobilă: tâmplar universal, operator mașini unelte comandă numerică, etc. Periodic, membrii echipei sunt instruiți în cadrul programelor de formare profesională continuă pentru a fi racordați la ultimele tendințe din industrie. Toate cursurile urmate sunt acreditate Autoritatea Națională pentru Calificări. În acest fel, cele mai recente informații din zona de consiliere, proiectare și execuție sunt transpuse în proiectele pe care le onorăm la comanda dumneavoastră.

• TEHNOLOGIE

Debitare

Utilajele dedicate procesului de debitare au certificarea calității garantate de HOMAG. Este vorba de fierăstrăul industrial SAWTEQ B-300 Profi Line, un utilaj de top al tehnologiei germane din domeniul prelucrării materialelor lemnoase. Fierăstrăul poate debita materiale diverse cum ar fi PAL, MDF, HDF, HPL, Blaturi de bucătărie, etc. Află mai multe aici

Aplicare cant ABS

Canturile vin în completarea plăcilor laminate și se potrivesc perfect din punct de vedere al decorului și a structurii suprafeței. Practic, procedeul de căntuire finisează și are un cuvânt decisiv în durata de viață a mobilierului pe care îl producem. Află mai multe aici

CNC

Mașinile cu comandă numerică (CNC) sunt dispozitive controlate automat de un computer, capabile să realizeze o serie de operații cu o acuratețe excepțională. În cadrul acestei etape, utilajul principal pe care îl folosim este Drillteq H-600 de la HOMAG

Pe lângă flexibilitate și calitate excepțională, CNC-ul are o mobilitate de până la 130 m pe minut, flexibilitate deosebită și posibilitatea de a prelucra simultan două plăci. Acesta prelucrează cu ușurință piese de până la 2.500 x 1.000mm având o cursă de mișcare pe axele X , Y și Z de 138 – 80 – 50.Află mai multe aici.
DESCOPERĂ TOATE SERVICIILE  JOHANES QUALITAT  AICI

• SOFTURI

Cut Rite

Software-ul dedicat utilajelor HOMAG de ultimă generație. Programul este lider mondial pentru optimizarea operațiunilor de tăiere a materialelor în șabloane de tip panou. Este o aplicație stabilă, ușor de utilizat, care optimizează viteza de producție și reduce pierderile de material. Printre atuurile utilizării Cut Rite se numără reducerea costurilor calculate în cadrul procesului de debitare. Află mai multe.

AutoCAD

Un produs al firmei Autodesk care, în momentul de față, este unul dintre cele mai uzuale programe de proiectare asistată de calculator. În cadrul acestei aplicații pot fi modelate obiecte 3D şi realiza desene tehnice şi reprezentări grafice (2D). Softul este utilizat ca instrument de lucru în activitatea de desenare şi proiectare a inginerilor, arhitectilor, tehnicienilor şi studenţilor la inginerie. Află mai multe.

Corpus

Este un software dedicat producătorilor de mobilier. Programul generează, în mod direct, datele necesare prelucrării CNC. Poate executa în timp real reprezentări 3D a interiorului pentru clienții care doresc vizualizarea spațiului pe care doresc să îl amenajeze. De asemenea, poate oferi un calcul de preț instantaneu pentru a stabili un preț estimativ al proiectului pe care doriți să îl realizăm. Află mai multe.

•  PARTENERI MATERIALE ȘI ACCESORII

Am selectat cu atenție cei mai buni colaboratori atunci când vine vorba despre calitatea materialelor și serviciile pe care le oferim. Pentru a livra un pachet cât mai calitativ indiferent de cerințele sau nivelul de complexitate pe care îl aveți vă punem la dispoziție parteneri renumiți precum;

Logo WTP New 2023

Wooden Technic Prodimpex S.R.L vă pune la dispoziţie MATERIALE și ACCESORII de primă clasă pentru industria mobilei şi a design-ului interior. Vezi pagina Web

O companie de familie foarte respectată, care funcționează din 1961. Noi folosim de la EGGER produse precum: PAL, BLAT, CANT, PANOU SPATE, LAMINATE. Vezi pagina Web

În 1975, Luciano Caspani, împreună cu fratele său Fausto și tatăl lor Agostino, au fondat CLEAF, acronimul pentru Caspani Luciano E Agostino Fausto, o companie cu referințe în …  Vezi pagina Web. 

Logo Hettich

HETTICH ne ofera o gama foarte calitativă de ACCESORII. De la sertare și sisteme glisante la balamale, mânere, precum și feronerie pentru uși pliante și glisante. Vezi pagina Web

Logo Gamet

GAMET S.A. este liderul incontestabil pe piața internă pentru mobilier decorativ, ACCESORII şi MÂNERE. Vezi pagina Web

Logo cu Nett Front Producator usi mobilier

SC. NETT FRONT SRL toate UȘILE MDF ÎNFOLIATE sau VOPSITE sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, datorită materiilor prime provenite de la furnizori din Europa de Vest. Vezi pagina Web

Johanes Qualitat, JHS

Cu una dintre cele mai complete game de produse de pe piața poloneză, Şi un portofoliu care include 8.500 de produse, ACCESORII pentru mobilier, sisteme de uși glisante și articole de iluminat. Vezi pagina Web

• PARTENERI ASAMBLARE/MONTAJ

în curând …

Pentru mai multe informații sau ajutor contactează-ne!