PROIECTARE 3d

CONSULTANȚĂ

PROIECTARE 3D

DEBITARE

CĂNTUIRE

CNC

TRANSPORT

INFORMAȚII SERVICII

Servicii-Proiectare-Mobila-Johanes-Qualitat

• CE ESTE PROIECTAREA 3D

La Johanes Qualitat programul de proiectare este gândit în așa fel încât Ideile clientului împreună cu suportul proiectanților noștri să prindă contur și să se transforme într-o imagine cât mai apropiată de realitatea dorințelor clientului.

Cu ajutorul programelor de randare precum Corpus, beneficiarul poate vedea cum ideile sale prind formă. Vizăm obținerea unei imagini 3D cât mai clare a proiectului și ne asigurăm că ținem cont de toate ideile clienților noștri.
În prezent, clientul își poate alege culorile materialelor și accesoriile. Totodată poate vizualiza obiectul de mobilier în spațiul pentru care acesta a fost conceput.

Aceste imagini 3D, sunt create cu ajutorul programului de proiectare la scară mică. Ulterior obținerii aprobării proiectului din partea clientului, echipa noastră se ocupă de preluarea datelor necesare pentru execuție. În procesul de debitare pal ne bazăm pe automatizări existente. Utilajele noastre moderne pentru debitare, căntuire și CNC, asigură o calitate excepțională în execuție și o durată redusă a procesului de prelucrare.

După finalizarea acestei etape, proiectul ajunge în faza următoare, și anume, debitarea materialului.

Pentru mai multe informații sau ajutor contactează-ne!