Consultanta

CONSULTANȚĂ

PROIECTARE

DEBITARE

CĂNTUIRE

CNC

TRANSPORT

INFORMAȚII SERVICII

Servicii-Consultanta-mobila-Johanes

• Care sunt etapele de consiliere?

În prima fază, veți fi informat cu privire la etapele construirii proiectului, la alegerea materialelor, a soluțiilor tehnice cele mai potrivite care se impun proiectului dorit, a timpilor de execuție și garanțiilor pe care le oferim. Gradul ridicat de expertiză a specialiștilor și tehnologia pe care o controlăm în realizarea proceselor de producție asigură o calitate de excepție a produsului final pe care doriți ca echipa JHS Qualitat să îl realizeze.

• Ce fel de sfaturi pot să primesc?

Standardele impuse de utilajele performante de ultimă generație pe care le deținem se vor reflecta, cu siguranță, și în sfaturile pe care vi le oferim. Ideile dumneavoastră au cele mai mari șanse să devină realitate cu ajutorul venit din partea echipei noastre dedicate de consultanță.

• Ideile Dumneavoastră contează!

În cadrul procesului de consultanță pe care specialiștii JHS Qualitat îl oferă, ideile dumneavoastră sunt extrem de importante. Astfel proiectul dorit va fi realizat în cel mai mic detaliu și la cel mai exigent grad de execuție. Ulterior acestei etape, proiectul dumneavoastră se califică pentru a trece în următoare etapă de producție, cea de proiectare.

Pentru mai multe informații sau ajutor contactează-ne!