window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-188745311-1');
Johanes Qualitat logo
Formular
PROMOȚII
JHS PRO
Debitare2021-02-11T23:08:13+02:00

DEBITARE

Debitarea materialelor este realizată la cel mai înalt nivel de precizie și finețe, calități oferite de performanța utilajelor HOMAG. Prin intermediul tehnologiei de care dispunem, debitarea este realizată cu o precizie maximă, pierderile de material fiind minime

0725 954 073

Ce tehnologie deține Johanes Qualitat?

Utilajul dedicat procesului de debitare are certificarea calității garantate de HOMAG. Este vorba de fierăstrăul industrial SAWTEQ B-300, un utilaj de top al tehnologiei germane din domeniul prelucrării materialelor lemnoase. Fierăstrăul poate debita materiale diverse cum ar fi PAL, MDF, HDF. Combina are un fascicul de presiune care asigură o linie de tăiere precisă. Totodată, datorită softului performant pierderile materialului de lucru sunt aproape inexistente.

PIERDERI MINIME

Tehnologia de ultimă generație cu care lucrăm ne ajută să realizăm un cumul de performanță în cadrul acestei operațiuni. Practic, precizia tăieturilor SAWTEQ B-300 este maximă, iar pierderile de materiale sunt minime.

Următorul pas pe care Johanes Qualitat vi-o oferă este serviciul de căntuire. De această operațiune se ocupă o echipă de oameni specializați care lucrează, în continuare, cu utilajele de ultimă generație HOMAG.

Acum ne găsești și în Florești!

SERVICIILE NOASTRE

CONSULTANŢĂ

Sfaturi competente asistate de o tehnologie creativă. Pe parcursul …

AFLĂ MAI MULTE

VIZUALIZARE 3D

Ideile clientului împreună cu suportul proiectanților prind contur …

Află Mai Multe

DEBITARE

Utilajul dedicat procesului de debitare are certificarea calității…

AFLĂ MAI MULTE

CĂNTUIRE

Procedeul de căntuire are un cuvânt decisiv în durata de viață a mobiliei …

AFLĂ MAI MULTE

CNC

Unul dintre cele mai performante CNC-uri verticale care există pe …

AFLĂ MAI MULTE

TRANSPORT

Mobilierul poate fi livrat în orice localitate din România, dar și în …

AFLĂ MAI MULTE
Go to Top