Informații Produse

CĂTRE PRODUSE

PAL MELAMINAT CLEAF

PAL MELAMINAT EGGER

BLATURI DE LUCRU EGGER

LAMINATE COMPACTE EGGER

PLĂCI MDF EGGER

PLĂCI MDF AGT

FRONTURI NETTFRONT

PANOURI SPATE

ACCESORII MOBILĂ

• PAL MELAMINAT EGGER

Placa de PAL acoperită cu rășină melaminică Eurodekor (în conformitate cu EN14322) este formată dintr-o placă de PAL brut, acoperită cu hârtie decorativă pe ambele părți. Acestea sunt ideale pentru aplicații orizontale sau verticale pentru mobilier și amenajări interioare, cum ar fi fronturi, rafturi, dulapuri sau placarea pereților.

Vă oferim o soluție contemporană și exigentă din punct de vedere estetic, cu calitatea dovedită EGGER, ce se poate asorta cu alte decoruri și materiale. Află mai multe despre pal-ul melaminat aici.

AVANTAJE

Decoruri și suprafețe cu aspect autentic

Rezistență la zgârieturi și abraziune

Rezistență la decolorare

Proprietăți antibacteriene ale suprafeței conform ISO 22196 (= JIS Z 2801)

Reciclabil

CATEGORII PAL MELAMINAT EGGER

• PAL MELAMINAT CLEAF

Plăcile aglomerate din lemn de la CLEAF pentru utilizare interioară (tipul P2 conform standardului EN 312) reprezintă materiale compozite realizate din particule mici de lemn care sunt presate sub presiune înaltă și acoperite cu un strat de hârtie melaminată. Acest strat conferă plăcii atât o finisare decorativă, cât și o protecție rezistentă la zgârieturi, abraziune și umezeală.

• BLATURI DE LUCRU EGGER

Un blat de lucru bine ales poate fi cheia unei bucătării inedite, în tendințe. Gama nouă și extinsă de decoruri ce reproduc piatra, betonul, metalul, ceramica și lemnul vă oferă o libertate absolută în proiecte de amenajări. Blaturile de lucru EGGER sunt ușor de montat și își păstrează aspectul atractiv pe termen lung, datorită rezistenței. Astfel, veți crea bucătării extraordinare, de care clienții dvs. se vor bucura mult timp.

• AVANTAJE

Rezistente la uzură, impact și zgârieturi

Igienice și sigure pentru alimente

Rezistente la pete și ușor de curățat

Rezistente la căldură

• LĂȚIMI DISPONIBILE

• CATEGORII BLATURI DE LUCRU

Blaturi de lucru postformate

Blatul de lucru postformat este soluția consacrată și clasică pentru blaturi de lucru laminate. Aspectul fără urme de îmbinare se datorează laminării continue atât pe suprafața blatului, cât și pe întreaga lungime a muchiei, și chiar sub acesta. Un cant de susținere din placă de PAL subțire în partea longitudinală frontală asigură rezistența mare la șoc și oferă o suprafață fină.

Blaturi de lucru Feelwood cu cant drept

Blaturile de lucru Feelwood cu cant drept (mod. 100/1.5) au o naturalețe și un aspect autentic conferite de textura sincronizată cu imaginea decorului. Lungimea blatului este prevăzută cu un cant ABS cu grosimea de 1,5 mm, care se potrivește perfect cu decorul. Cantul complementar, cu aspect de fibră în secțiune transversală, adecvat pentru lățimi, accentuează impresia de natural pe care o creează decorurile, rezultând un aspect general care se diferențiază foarte puțin de cel al lemnului masiv. Rezultatul este un blat de lucru de înaltă calitate, cu linii clare și, în același timp, cu aspect modern.

Blaturi de lucru PerfectSense Topmatt cu cant drept

O soluție foarte atrăgătoare, care implică un blat de lucru subțire, este noul blat de lucru PerfectSense Topmatt (mod. 100/1.5), realizat din placă MDF de 16 mm. Combinația dintre finisajul super-mat și catifelat al laminatului PerfectSense Topmatt și proprietățile sale anti-amprentă, fac ca acest blat de lucru să reprezinte o alegere în trend, în ceea ce privește materialele subțiri, dar mate.

• BLATURI DE LUCRU DIN LAMINAT COMPACT

Laminatele EGGER combină rezistența cu designul atractiv. Acestea reprezintă soluția ideală pentru suprafețele orizontale sau verticale ce au o expunere medie spre ridicată la uzură, precum și pentru elementele curbate sau rotunjite. Ca material pentru înnobilare, laminatele pot fi aplicate pe plăci suport din PAL brut, MDF, HDF multiplex sau placaj. Colecția EGGER de produse decorative cuprinde laminate postformabile, în calitatea standard, dar și laminate cu nivel redus de inflamabilitate.

• AVANTAJE

Rezistente la uzură, impact și zgâriere

În conformitate cu normele de siguranță alimentară

Ușor de prelucrat

Disponibile în toate combinațiile de decoruri și structuri ale Colecției EGGER, fiind perfect asortate cu celelalte produse

Blatul de lucru din laminat compact subțire, de 12 mm grosime (mod. 90/1.0), este livrat cu o frezare pe față și verso de-a lungul canturilor longitudinale. Culorile miezului acestuia (negru, alb și gri deschis) se armonizează perfect cu decorurile disponibile pentru blaturile de lucru. Structura ST76 Mineral Rough Matt creează impresia unei suprafețe din piatră naturală marmorată și ușor periată, care creează o senzație plăcută.

• PLĂCI MDF EGGER

MDF este o placă fibrolemnoasă cu densitate medie, construită într-un mod omogen și care se potrivește foarte bine pentru mobilier și amenajări interioare, datorită proprietăților sale fizice.

Eurodekor MDF (în conformitate cu EN 14322) combină proprietățile plăcii MDF cu gama variată de decoruri EGGER. Proprietățile sale fizice o fac extrem de potrivită pentru utilizarea în proiecte de mobilier și amenajări interioare. Plăcile MDF din fibre de lemn cu densitate medie de la EGGER sunt înnobilate cu un strat de acoperire decorativ pe bază de rășină melaminică și sunt utilizate ca panouri suport.

• AVANTAJE

Amenajări interioare exclusiviste

Fronturi pentru bucătării

Mobilă de baie

Camere de zi și dormitoare

Proprietăți fizice foarte bune

Elemente pentru uși glisante

Plăci de MDF lăcuite PerfectSense Premium Gloss

MDF-EGGER-U999-PG-Johanes-Qualitat-

PerfectSense în Premium Gloss impresionează prin suprafața lucioasă specială și prin reflexii. Până acum, aceste proprietăți speciale erau disponibile doar pentru materialele foarte scumpe, cum ar fi sticla.

Finisaj ca de oglindă și reflexii „nobile”

Fronturi pentru bucătării

Rezistente la petele comune

Rezistente la mulți agenți de curățare

Rezistent la căldura uscată și umedă

Plăci de MDF Mat PerfectSense Premium Matt

MDF EGGER U999 PM Johanes Qualitat 3D

PerfectSense în Premium Matt iese în evidență comparativ cu alte suprafețe de mobilier prin aspectul și senzația pe care le oferă. Proprietățile speciale anti-amprentă reduc amprentele pe suprafață și minimizează necesitatea curățării. Senzație în tendințe, cu aspect cald și catifelat.

Sunt în ton cu tendințele datorită suprafeței mate

Proprietăți anti-amprentă

Efort de curățare redus

Rezistente la petele comune

Rezistent la căldura uscată și umedă

• PLĂCI MDF AGT

AGT este printre cei mai importanți producători de componente de mobilier din lume, producând panouri decorative din MDF. Panourile din MDF de la AGT Adaugă culoare, eleganță și vitalitate mobilierelor a milioane de oameni care acordă importanță calității și esteticii. AGT este un brand al industriei componentelor de mobilă care determină tendințele urmărind îndeaproape evoluțiile tehnologiei și designului, inspirându-se din natură fără a-și compromite valorile etice.

• AVANTAJE

Prietenos cu mediul

Antibacterial

Reflectivitate scăzută pe suprafețe mate

Rezistență ridicată la zgârieturi

Alternative de culoare

DECORURI PLĂCI MDF AGT

• FRONTURI NETTFRONT

Partenerul nostru NETTFRONT  vă pune la dispoziție uși de mobilier înfoliate și vopsite din MDF în mărimi atipice și standard, după preferințele dvs.  Aceștia combină valorile tradiționale cu ideile inovatoare și creează  produse de neegalat pentru a satisface și cele mai exigente dorințe.

FRONTURI NETTFRONT

• PANOURI SPATE

Plăcile de mascare a peretelui intre corpurile mobilei de bucătărie ii oferă acesteia un aspect modern, care atrage toate privirile. Realizat fie în același decor, fie in decor de contrast, acest panou anti strop poate deveni o adevărată atracție. Panourile sunt disponibile pentru toate decorurile blatului de lucru, in formatul 4100x640x8 mm si sunt fabricate din placi de PAL, laminate pe ambele părți.

Decorurile panourilor spate coincid cu decorurile blaturilor de lucru. Dimensiunile fiind de 4100X640X8 mm.

PANOU SPATE EGGER

• ACCESORII MOBILĂ

Accesoriile JHS vă sunt puse la dispoziție de către partenerul nostru WTP. Cu peste 28 de ani în distribuția de materiale, echipamente si accesorii de primă clasă pentru industria mobilei și a design-ului interior. Accesorii precum, MÂNERE, PROFILE MÂNERE, CUIERE, BUTONI, CHIUVETE/BATERII, DEMONTABILE, ELECTRICE, ȘURUBURI, SISTEME UȘI CULISANTE, GLISIERE, BALAMALE, CANT ABS, PICIOARE MOBILIER, ROLE MOBILIER.

ACCESORII MOBILĂ