window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-188745311-1');
Johanes Qualitat logo
Formular
PROMOȚII
JHS PRO
Vizualizare-3D2021-06-16T16:29:52+03:00

VZUALIZARE 3D

PROIECTARE JHS 3D

La JHS Qualitat programul de Vizualizare 3D este gândit pentru a face legătura între client și compania noastră. Ideile clientului împreună cu suportul proiectanților noștri prind contur și se transformă într-o imagine cât mai apropiată de realitatea dorințelor clientului.

0728 003 578

Ce înseamnă Vizualizare 3D?

Următorul pas în dezvoltarea proiectului, după consultanță de specialitate este Vizualizarea 3D. Prin acest serviciu, Johanes Qualitat, are ca obiectiv principal crearea legăturii dintre companie și client. Astfel permite clientului să aibă o reprezentare vizuală a variantei finale a proiectului sau.

Cu ajutorul programului de randare Corpus, beneficiarul poate vedea cum ideile sale prind formă. Vizăm obținerea unei imagini cât mai clare a proiectului și ne asigurăm că ținem cont de toate ideile clienților noștri. În prezent, clientul își poate alege culorile și accesoriile. Totodată poate vizualiza obiectul de mobilier în spațiul pentru care acesta a fost conceput.

Proiectant care lucreaza intr-un program 3D

Toate aceste imagini, sunt create cu ajutorul programului de proiectare la scară mică. Ulterior obținerii aprobării proiectului din partea clientului, echipa noastră se ocupă de preluarea datelor necesare pentru execuție. În procesul de debitare pal ne bazăm pe automatizări existente. Utilajele noastre moderne pentru debitare, căntuire și CNC, asigură o calitate excepțională în execuție și o durată redusă a procesului.

După finalizarea etapei de proiectare 3D, proiectul ajunge în faza următoare, și anume, debitarea materialului.

Cu ce softuri lucrează Johanes Qualitat?

Cut Rite

software-ul dedicat utilajelor HOMAG de ultimă generație. Programul este lider mondial pentru optimizarea operațiunilor de tăiere a materialelor în șabloane de tip panou. Este o aplicație stabilă, ușor de utilizat, care optimizează viteza de producție și reduce pierderile de material. Printre atuurile utilizării Cut Rite se numără reducerea costurilor calculate în cadrul procesului de debitare. Află Mai multe.

AutoCAD

Un produs al firmei Autodesk care, în momentul de față, este unul dintre cele mai uzuale programe de proiectare asistată de calculator. În cadrul acestei aplicații pot fi modelate obiecte 3D şi realiza desene tehnice şi reprezentări grafice (2D).
Softul este utilizat ca instrument de lucru în activitatea de desenare şi proiectare a inginerilor, arhitectilor, tehnicienilor şi studenţilor la inginerie. Află mai multe.

Corpus

Este un software dedicat producătorilor de mobilier. Programul generează, în mod direct, datele necesare prelucrării CNC. Poate executa în timp real reprezentări 3D a interiorului pentru clienții care doresc vizualizarea spațiului pe care doresc să îl amenajeze. De asemenea, poate oferi un calcul de preț instantaneu pentru a stabili un preț estimativ al proiectului pe care doriți să îl realizăm. Află mai multe.

Deb Optimi Pro

un software folosit pentru optimizarea debitărilor materialelor liniare (1D) și rectangulare (2D). Programul permite definirea de produse precum dulap, birou, etajeră, masă etc care apoi pot fi reutilizate. Prin intermediul lui pot fi realizate debitări de tip ghilotină (dintr-o parte în alta a materialului), unul dintre cele mai des utilizate procedee din industria de profil.

SERVICIILE NOASTRE

CONSULTANŢĂ

Sfaturi competente asistate de o tehnologie creativă. Pe parcursul …

AFLĂ MAI MULTE

VIZUALIZARE 3D

Ideile clientului împreună cu suportul proiectanților prind contur …

Află Mai Multe

DEBITARE

Utilajul dedicat procesului de debitare are certificarea calității…

AFLĂ MAI MULTE

CĂNTUIRE

Procedeul de căntuire are un cuvânt decisiv în durata de viață a mobiliei …

AFLĂ MAI MULTE

CNC

Unul dintre cele mai performante CNC-uri verticale care există pe …

AFLĂ MAI MULTE

TRANSPORT

Mobilierul poate fi livrat în orice localitate din România, dar și în …

AFLĂ MAI MULTE
Go to Top