PROIECTE

Proiectele Johanes Qualitat au acoperit aproape toate domeniile. În fabrica JHS a fost creat mobilier pentru institutii publice, universități, școli, grădinițe

0725 954 073

Pentru cine lucrează Johanes Qualitat?

Cei 15 ani de experiență înseamnă sute de proiecte finalizate. Nu contează că destinatarii comenzilor sunt societăți comerciale de renume sau persoane fizice, rigurozitatea cu care am tratat ideile propuse a fost aceeași: rezultatele de excepție ne-au departajat de concurență!
Clienții noștri din zona HORECA au fost impresionați de ideile cu care am venit în ”laboratorul” nostru de creație. Pe parcursul celor 15 ani de experiență, afacerea noastră a dezvoltat și onorat contracte pentru parteneri din Franța, Germania, Belgia si Ungaria. Am dus la bun sfârșit proiecte de mobilier pentru complexe rezidențiale, clădiri de birouri, hoteluri și showroom-uri.

Proiecte Joahanes Qualitat
Proiecte Joahanes Qualitat

Cu ce firme celebre ne lăudăm?

Mobila creată de noi poate fi admirată în sediile unor firme celebre. Piesele de mobilier au fost instalate în sediile EGGER, unul dintre cei mai importanți producători de semifabricate din lemn. De asemenea, WTP, una dintre cele mai importante companii din România care furnizează materie primă și accesorii pentru piața de mobilier. Un alt client important pentru noi este NTT DATA, unul dintre liderii pieței de software din Cluj Napoca și România.

Compania UNIX, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori din piața de piese auto a Europei de Est, se numără printre beneficiarii nostri. Din același segment, societatea AUTOWORLD concesionarul Volkswagen din Cluj-Napoca – a ales să apeleze la JHS Qualitat pentru mobilarea spațiilor de birouri și a reprezentanțelor.

Proiecte Joahanes Qualitat

Persoane fizice?

Un alt segment de piață important pentru JHS Qualitat este mobila comandată de clienții noștri, persoane fizice. La acest capitol, echipa JHS Qualitat s-a dedicat în totalitate proiectelor propuse. Profesionalismul sfaturilor pe care le-am oferit și a utilajelor de ultimă generație pe care le deținem

 

și-au pus amprenta asupra satisfacției celor care au apelat la serviciile noastre. Fiecare proiect, indiferent de anvergura lui, a prins viață! De fiecare dată, ideile clienților noștri s-au transformat într-un mobilier personalizat unicat, utilizat zilnic și fiabil, în concordanță cu exigențele cerute.

 

Te așteptăm si la showroom în Florești (Cluj).
Pentru mai multe detalii nu ezita să ne contactezi.
Johanes-Qualitat-Cluj-Persoane-Fizice