Datorită proprietăților sale, pal-ul melaminat este utilizat într-o gamă largă de aplicații. Acesta este folosit cel mai des în industria mobilei pentru a crea elemente de mobilier. Plăcile din PAL cu fața melaminată pot fi utilizate într-o multitudine de aplicații. O parte din acestea sunt:

  • Mobilierul pentru Bucătărie: Bucătăriile din PAL sunt foarte populare în producția mobilierului. Acestea, pe lângă faptul ca sunt foarte rezistente, pot fi asortate cu fronturile ușilor, culorile pereților și a blaturilor de lucru. Acestea sunt de asemenea realizate din PAL melaminat. deoarece pot fi proiectate pentru a imita blaturile de lucru din lemn real, piatră, sau alte suprafețe fără costuri și cu durabilitate și curățare sporite în comparație cu blaturile din materiale reale.
  • Dressing-uri, Dulapuri, Rafturi: Pal-ul melaminat este un material ideal de utilizat pentru construcția unui dressing, dulap de haine sau rafturi la un preț redus comparativ cu lemnul brut.
  • Birouri: Aveți nevoie de un birou cu o formă deosebită cu multe spații speciale pentru biblioteca și documentele dvs.? Pal-ul poate fi un material grozav pentru a găsi modelele și culorile dorite
  • Altele: Bineînțeles, pal-ul se poate utiliza și la crearea de riflaje, cuiere personalizate, pereți sau tavane decorative sau alte amenajări interioare similare.

Află mai multe despre pal aici!