OPORTUNITĂȚI DE ANGAJARE

OPORTUNITĂȚI DE ANGAJARE!

Începe-ți cariera alături de Johanes Qualitat

Johanes Qualitat

SPUNE START CARIEREI TALE!

JHS este o companie dinamică și corectă, cu peste 30 de angajați. Dacă și tu ești la fel ca noi, o persoană implicată și pasionată, te invităm să te alături echipei noastre. Îți oferim tehnologie de ultimă generație, siguranță la locul de muncă, un mediu prietenos, un salariu motivant alături de bonusuri în funcție de realizări.

POSTURI DISPONIBILE

Proiectare Mobila La Comanda Cluj Napoca Johanes Qualitat

Proiectant

Ai experiență în proiectare de mobilă 2D și 3D?
Ai vrea să lucrezi alături de o echipă talentată de profesioniști?
Johanes Qualitat îți oferă această oportunitate.
Se oferă:
✅ SALARIU MOTIVANT 5200 Lei (Brut)
✅ TICHETE DE MASĂ
✅ BONUSURI ÎN FUNCȚIE DE REALIZĂRI
✅ MEDIU DE LUCRU PLĂCUT
Candidatul ideal: Comunicarea cu clienții și proiectarea corpurilor de mobilă după ideile sau schițele clientului.
Oferirea celor mai bune soluții tehnice și întocmirea proiectului 3D, conceperea și proiectarea mobilierului, experiența/studiile în domeniu constituie un avantaj. Oraș de lucru: Cluj-Napoca. Tip Job: Full Time. Departament: Proiectare/Design Interior. Industrie: Design.
Activitatea se va desfășura la sediile JHS din Cluj-Napoca.

CNC Mobila La Comanda Cluj Napoca Johanes Qualitat

Operator CNC

Ai experiență ca și operator CNC? Ai vrea să lucrezi pe un CNC nou și performant?
Johanes Qualitat îți oferă oportunitatea de a lucra pe unul din cele mai performante CNC-uri de la HOMAG. Este vorba despre Drillteq H-600 și Drillteq V-200. Compania noastră selectează personal pentru postul de OPERATOR CNC. Se oferă:
✅ SALARIU MOTIVANT 5200 LEI (Brut)
✅ TICHETE DE MASĂ
✅ SIGURANȚA LA LOCUL DE MUNCĂ
✅ BONUSURI ÎN FUNCȚIE DE REALIZĂRI
Candidatul Ideal: Pregătirea materialelor și a fișierelor CNC primite de la proiectanți. Disponibilitate de a lucra în schimburi (8 ore).
Ture duble. ( 06-14, 14-22 ).
Oraș de lucru: Cluj Napoca. Experiență: Minim 2 ani de experiență. Departamente: Prelucrarea Lemnului / Producție. Tip Job: Full Time. Studii: Calificat sau absolvent. Industrie: Lemn. Activitatea se va desfășura la sediile JHS din Cluj-Napoca.
Aplicare Cant Mobila La Comanda Cluj Napoca Johanes Qualitat

Operator Aplicare Cant ABS

Ai experiență ca și tâmplar? Ai vrea să lucrezi pe o mașină de aplicare a cantului ABS performantă?
Johanes Qualitat îți oferă oportunitatea de a lucra pe una din cele mai performante mașini de aplicare cant ABS de la HOMAG. Este vorba despre EDGETEQ S-380.
Compania noastră selectează personal pentru postul de OPERATOR Aplicare Cant ABS. Se oferă:
✅ SALARIU MOTIVANT 5200 Lei (Brut)
✅ TICHETE DE MASĂ
✅ SIGURANȚA LA LOCUL DE MUNCĂ
✅ BONUSURI
Candidatul Ideal: Pregătirea mașinii de aplicare a cantului ABS și a materialelor primite de la proiectanți. Disponibilitate de a lucra în schimburi (8 ore), ture duble. Oraș de lucru: Cluj-Napoca. Experiență: Minim 2 ani. Departamente: Prelucrarea Lemnului / Producție. Tip Job: Full Time. Studii: Calificat sau absolvent. Industrie: Lemn. Activitatea se va desfășura la sediile JHS din Cluj-Napoca.
Debitare PAL MDF Mobila La Comanda Cluj Napoca Johanes Qualitat

Operator Mașină Debitare

Ai experiență ca și tâmplar? Ai vrea să lucrezi pe o mașină de debitat performantă? Johanes Qualitat îți oferă oportunitatea de a lucra pe una din cele mai performante mașini pentru debitare de la HOMAG. Este vorba despre SAWTEQ B-300 Profi Line.
Compania noastră selectează personal pentru postul de OPERATOR Mașină Debitare PAL MDF. Se oferă:
✅ SALARIU MOTIVANT 4500 Lei (Brut)
✅ TICHETE DE MASĂ
✅ SIGURANȚA LA LOCUL DE MUNCĂ
✅ BONUSURI
Candidatul Ideal: Pregătirea materialelor în funcție de hărțile pentru debitare primite de la proiectanți. Disponibilitatea de a lucra în schimburi (8 ore), ture duble. Oraș de lucru: Cluj-Napoca. Experiență: Minim 2 ani. Departamente: Prelucrarea Lemnului / Producție. Tip Job: Full Time. Studii: Calificat sau absolvent. Industrie: Lemn. Activitatea se va desfășura la sediile JHS din Cluj-Napoca.

Alege un post și trimite-ne CV-ul tău!

Prin acționarea butonului: Trimite! declar că sunt de acord cu prelucrarea de către SC Johanes Qualitat SRL a datelor mele cu caracter personal în vederea derulării etapelor de angajare, cu respectarea legislației specifice în vigoare. Termeni și condiții | Politica de confidențialitate