window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-188745311-1');
Johanes Qualitat logo
Formular
PROMOȚII
JHS PRO
CALITATEA JOHANES2021-05-23T22:14:28+03:00

Calitatea Johanes

CALITATEA JOHANES

Toate referințele primite de la clienții noștri,
concretizează motto-ul afacerii noastre

“Calitate şi seriozitate”

CE EXPERIENȚĂ ARE FIRMA JOHANES QUALITAT?

CE EXPERIENȚĂ ARE FIRMA JOHANES QUALITAT

În cei 15 ani de experiență JHS Qualitat a reușit să formeze o echipă compactă din care fac parte 30 de angajați. Vârsta lor este cuprinsă între 20 și 50 de ani, lucru care ne permite să punem în practică idei inovatoare și concepte tradiționale. Cel mai tânăr membru al JHS Qualitat studiază mecatronica în cadrul Universității Tehnice din Cluj Napoca. Este dotat cu o viziune de excepție atunci când sunt puse în discuție conceptele de ultimă generație ale industriei de mobilă. La polul opus, echipa JSH Qualitat se mândrește cu unul dintre cei mai pricepuți tâmplari. Este unul dintre ”pilonii” de bază ai echipei JHS Qualitat cu o experiență de 15 ani în meseriile de tâmplar, operator CNC și proiectant.

Client Johanes Qualitat care se consulta cu angajatul

CONECTAȚI LA CELE MAI NOI TENDINȚE DIN INDUSTRIE

Toți angajații JHS Qualitat au în CV-urile lor cursuri sau specializări din cadrul meseriilor dedicate producției de mobilă: tâmplar universal, operator mașini unelte comandă numerică, etc. Periodic, membrii echipei sunt instruiți în cadrul programelor de formare profesională continuă pentru a fi racordați la ultimele tendințe din industrie. Toate cursurile urmate sunt acreditate Autoritatea Națională pentru Calificări. În acest fel, cele mai recente informații din zona de consiliere, proiectare și execuție sunt transpuse în proiectele pe care le onorăm la comanda dumneavoastră.

CONDUCERE

RELAȚII CLIENȚI

SPECIALIȘTI

CONDUCERE

TOMA R.

Director Comercial

sef punct de lucru, Campina

ATTILA H.

Manager
(Câmpina)

sef pct Bremului

ATTILA S.

Manager
(Branului)

RELAŢII CLIENŢI

proiectamt

ALEX C.

Proiectant
(Câmpina)

proiectant

ZSIGMOND F.

Proiectant
(Câmpina)

Loc Disponibil

Proiectant
Contactează-ne

acc m Floresti

ATTILA J.

Account Manager
(Floreşti)

ATTILA I.

Account Manager
(Branului)

SPECIALIŞTI

cnc

MIKLOS B.

Operator CNC
(Câmpina)

cnc

ZOLTAN D.

Operator CNC
(Câmpina)

GABRIEL P.

Operator CNC
(Branului)

org

SZILARD V.

Org. Atelier Tâmplarie
(Câmpina)

tamplar

ZOLTAN V.

Tâmplar
(Câmpina)

tamplar

ATTILA M.

Tâmplar
(Câmpina)

tamplar

LEVENTE V.

Tâmplar
(Câmpina)

tamplar

CSABA O.

Tâmplar
(Câmpina)

tamplar

MIKLOS V.

Tâmplar
(Câmpina)

tamplar

COSMIN P.

Tâmplar
(Câmpina)

tamplar

PETER I.

Tâmplar
(Branului)

tamplar

MIRCEA M.

Tâmplar
(Branului)

tamplar

ROMI O.

Tâmplar
(Branului)

PARTENERI

Logo WTP

Wooden Technic Prodimpex S.R.L vă pune la dispoyiţie ACCESORII de primă clasă pentru industria mobilei şi a design-ului interior.

Logo EGGER

O companie de familie foarte respectată, care funcționează din 1961. Noi folosim de la EGGER produse precum: PAL, BLAT, CANT, PANOU SPATE, LAMINATE.

Logo Hettich

HETTICH ne ofera o gama foarte calitativă de ACCESORII. De la sertare și sisteme glisante la balamale, mânere, precum și feronerie pentru uși pliante și glisante..

Logo Gamet

GAMET S.A. este liderul incontestabil pe piața internă pentru mobilier decorativ, ACCESORII  şi MÂNERE.

Johanes Qualitat, JHS

Cu una dintre cele mai complete game de produse de pe piața poloneză, Şi un portofoliu care include 8.500 de produse, ACCESORII pentru mobilier, sisteme de uși glisante și articole de iluminat.

Logo cu Nett Front Producator usi mobilier

SC. NETT FRONT SRL toate UȘILE MDF ÎNFOLIATE sau VOPSITE sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, datorită materiilor prime provenite de la furnizori din Europa de Vest.

TEHNOLOGIE

DEBITARE

CĂNTUIRE

CNC

DEBITARE

Utilajul dedicat procesului de debitare are certificarea calității garantate de HOMAG. Este vorba de fierăstrăul industrial SAWTEQ B-300, un utilaj de top al tehnologiei germane din domeniul prelucrării materialelor lemnoase. Fierăstrăul poate debita materiale diverse cum ar fi PAL, MDF, HDF sau plăci de lemn masiv. Este utilat cu un fascicul de presiune care asigură o linie de tăiere precisă, fapt care are ca rezultat pierderi aproape inexistente ale materialului de lucru.

Citeste mai mult

CĂNTUIRE

Angajat care lucreaza pe combina HOMAG de cantuire

Canturile vin în completarea plăcilor laminate și se potrivesc perfect din punct de vedere al decorului și a structurii suprafeței. Practic, procedeul de căntuire finisează și are un cuvânt decisiv în durata de viață a mobilierului pe care îl producem.

Citeste mai mult
Angajat care lucreaza pe combina HOMAG de cantuire

CNC

Un alt utilaj performant pe care îl folosim în cadrul acestei etape de producție este CNC-ul Homag Drillteq V-200. Este unul dintre cele mai performante CNC-uri verticale care există pe piață în acest moment. Drillteq V-200 este dotat cu 13 arbori verticali de foraj de mare viteză și include un sistem de găurire cu schimbare rapidă. Prelucrează piese masive cu lungime de 2 metri, o lățime de maxim 85 de cm și grosimea de 6 cm.

Citeste mai mult

 

Vezi Toate Serviciile aici
Vizitează Showroom-ul din Florești Aici

 

SOFTURI CU CARE LUCRĂM

Cut Rite

software-ul dedicat utilajelor HOMAG de ultimă generație. Programul este lider mondial pentru optimizarea operațiunilor de tăiere a materialelor în șabloane de tip panou. Este o aplicație stabilă, ușor de utilizat, care optimizează viteza de producție și reduce pierderile de material. Printre atuurile utilizării Cut Rite se numără reducerea costurilor calculate în cadrul procesului de debitare. Află mai multe.

AutoCAD

Un produs al firmei Autodesk care, în momentul de față, este unul dintre cele mai uzuale programe de proiectare asistată de calculator. În cadrul acestei aplicații pot fi modelate obiecte 3D şi realiza desene tehnice şi reprezentări grafice (2D).
Softul este utilizat ca instrument de lucru în activitatea de desenare şi proiectare a inginerilor, arhitectilor, tehnicienilor şi studenţilor la inginerie. Află mai multe.

Corpus

Este un software dedicat producătorilor de mobilier. Programul generează, în mod direct, datele necesare prelucrării CNC. Poate executa în timp real reprezentări 3D a interiorului pentru clienții care doresc vizualizarea spațiului pe care doresc să îl amenajeze. De asemenea, poate oferi un calcul de preț instantaneu pentru a stabili un preț estimativ al proiectului pe care doriți să îl realizăm.
Află mai multe.

Deb Optimi Pro

un software folosit pentru optimizarea debitărilor materialelor liniare (1D) și rectangulare (2D). Programul permite definirea de produse precum dulap, birou, etajeră, masă etc care apoi pot fi reutilizate. Prin intermediul lui pot fi realizate debitări de tip ghilotină (dintr-o parte în alta a materialului), unul dintre cele mai des utilizate procedee din industria de profil.

Go to Top