ACASA2021-10-11T09:28:37+03:00
Prelucrăm în exclusivitate plăci lemnoase EGGER.
Ofertele și serviciile JHS sunt condiționate de achiziția materialelor de la Johanes Qualitat.
Timpul actual de execuție pentru DEBITARE, CĂNTUIRE și CNC este de 1-3 zile Lucrătoare*
* Timpul de execuție se modifică în funcție de volumul comenzilor.

Totul pentru mobila ta!

Vă așteptăm la sediile Johanes Qualitat din Cluj-Napoca și Florești, unde vă oferim servicii premium dedicate afacerii Dvs. în domeniul prelucrării de mobilă, precum: • Consultanță • Proiectare 3D • Debitare optimizată plăci lemnoase (PAL, HDF, MDF, PFL, blaturi bucătărie etc. ) • Frezare blaturi de lucru • Aplicare canturi (ABS) • Prelucrare CNC PAL și MDF • Găurire în vederea montării balamalelor sau ale altor accesorii (glisiere și sisteme de sertare, sisteme de glisare și accesorii dressing, mânere, cuiere, butoni etc. ) • Transport

0728 003 573

Puncte De Lucru

CÂMPINA

servicii.campina@johanesqualitat.ro
Facebook Câmpina

BRANULUI

servicii.branului@johanesqualitat.ro
Facebook BRANULUI

FLOREȘTI, CLUJ

servicii.floresti@johanesqualitat.ro
Facebook FLOREȘTI

Ce viziune are Johanes Qualitat?

Nivelul profesional și experiența proiectanților Johanes Qualitat, precum și modul în care răspundem solicitărilor venite din partea clienților reprezintă cartea noastră de vizită. Utilajele achiziționate de Johanes Qualitat pentru debitarea panourilor de PAL melaminat vă asigură cele mai ridicate standarde de calitate care există pe piața din Cluj-Napoca, și din România. În spatele afacerii Johanes Qualitat există o echipă de specialiști care au o experiență neîntreruptă în cadrul fabricii noastre. Astfel că relațiile profesionale bine sudate din cadrul angajaților noștri dau un plus de valoare produselor pe care vi le propunem.

Johanes Qualitat

Care este unul din cei mai mari furnizori de materiale pentru JHS?

Unul dintre cei mai importanți furnizori de materiale în România cu care avem încheiate contracte ferme este compania Wooden Technic din Cluj-Napoca. Societatea are în spate o tradiție de aproape 30 de ani pe piața românească a materialelor și accesoriilor.

Datorită contractelor ferme încheiate cu WTP, noi vă putem pune la dispoziție cea mai mare gamă de sortimente de PAL, HDF, MDF, blaturi si accesorii pentru mobilier. Accesorii de primă clasă pentru industria mobilei, PAL Egger, blat Egger, panou spate Egger, laminate Egger, canturi abs Egger si Rehau.

Ce fel de accesorii o să găsești la Johanes Qualitat?

Probabil ați intrat în contact cu produsele Hettich în fiecare zi. Fără să vă dați seama. Deoarece odată ce accesoriile noastre sunt montate în mobilier, de multe ori nu le mai puteți vedea – dar le simțiți. Produsele Hettich realizează mișcarea, funcționalitatea mobilierului, ori de câte ori deschideți o ușă a dulapului, scoateți un sertar sau mutați elementele de mobilier în orice alt mod, Hettich este adesea în spatele acestei mișcări. Accesoriile de la compania noastră asigură o funcționare confortabilă și sigură pentru milioane de piese de mobilier, în birouri, clinici, hoteluri sau în magazine. Și bineînțeles la tine acasă… Secretul din spatele succesului nostru sunt cele patru valori centrale ale mărcii Hettich: conștientizarea calității, bucuria inovației, dialogul constant cu clienții noștri și fiabilitatea. Personalul nostru gândește și acționează în fiecare zi pe baza acestor valori.

Istoria Hettich

Hettich a fost fondată în 1888 și este astăzi unul dintre cei mai mari și mai de succes producători de accesorii pentru mobilă din lume. Peste 6.700 de angajați din aproape 80 de țări lucrează împreună pentru un singur obiectiv: dezvoltarea unei tehnologii inteligente pentru mobilier. Cu aceasta, îi entuziasmăm pe oamenii de pe tot globul. Suntem un partener valoros pentru producătorii și distribuitorii din industria mobilei. În ciuda dimensiunii noastre internaționale, Hettich a rămas o afacere de familie. Independentă față de investitori, avem mână liberă în modelarea viitorului nostru, cu accent pe elementul uman și durabilitate.

Johanes Qualitat JHS Johanes Qualitat

Cu cine lucrează Johanes Qualitat?

Johanes Qualitat ridică ștacheta mobilierului și a produselor conexe din PAL, MDF și HDF. Asigurăm clienților noștri un material de excepție produs prin tehnologiile de ultimă generație inovative ale concernul mondial EGGER. Anvergura acestei multinaționale cu care am cimentat o relație comercială de excepție este de ordinul sutelor de milioane de euro! În anul financiar 2019/20 EGGER a realizat investiții pentru mentenanță și dezvoltare în valoare de 531,4 mil. EUR (anul precedent: 489,1 mil. EUR). Trustul EGGER a investit peste 40 de milioane de EUR în realizarea celei mai moderne instalații de adezivi, inclusiv peste 8 milioane de EUR în tehnologii performante, de ultimă generație, pentru protecția mediului înconjurător și a comunităților. Materia primă cu care lucrăm are standardele de calitate impuse de concernul EGGER.

Ce utilaje de prelucrare deține Johanes Qualitat?

Pentru realizarea produselor finite oferim cele mai bune servicii de proiectare, debitare, căntuire și modelare CNC oferite de tehnologiile de precizie germane și austriece (HOMAG și Holzher).
Utilajele achiziționate de la producătorul german HOMAG oferă garanția unor tăieturi de precizie și respectarea strictă a schiței de proiect. Grupul german este o afacere susținută de peste 6600 de angajați și este prezent în peste 100 de țări. De grupul german Holzher, unul dintre liderii europeni în domeniul utilajelor de prelucrare de mare precizie, am achiziționat un centru de prelucrare CNC de ultimă generație. Modelarea CNC a panourilor de PAL, HDF, MDF și a blaturilor din lemn masiv este realizată de o echipă instruită special pentru utilizarea tehnicilor de lucru cu aparatura Holzher.

Servicii Johanes Qualitat?

CONSULTANŢĂ

Sfaturi competente asistate de o tehnologie creativă. Pe parcursul …

AFLĂ MAI MULTE

VIZUALIZARE 3D

Ideile clientului împreună cu suportul proiectanților prind contur

Află Mai Multe

DEBITARE

Utilajul dedicat procesului de debitare are certificarea calității…

AFLĂ MAI MULTE

CĂNTUIRE

Procedeul de căntuire are un cuvânt decisiv în durata de viață a mobilei

AFLĂ MAI MULTE

CNC

Unul dintre cele mai performante CNC-uri verticale care există pe …

AFLĂ MAI MULTE

TRANSPORT

Mobilierul poate fi livrat în orice localitate din România, dar și în …

AFLĂ MAI MULTE


PARTENERI JOHANES QUALITAT

Go to Top